Onder de rook van Assen in het plaatsje Deurze bieden wij een unieke lokatie voor het trainen van dravers. Op ons entrainement is plaats voor 65 paarden. Voor het welzijn van uw paard is ons bedrijf, naast ruime comfortabele boxen, voorzien van 14 buitenkampen waarin hengsten, merries en ruins gescheiden van elkaar van de buitenlucht kunnen genieten.

Om optimaal te kunnen trainen beschikken wij over een 1.000 meter baan volgens het "Wolvega" model. Twee rechte strippen van 750 meter en een trainingsbaan voor het krachtwerk complementeren de buiten-faciliteiten. Verder is ons bedrijf voorzien van een moderne, veilige stapmolen en een binnenmanege.

De lokatie in Deurze ligt in het landelijke gebied van de AA en Hunze, hierdoor staan een scala aan ruime bospaden, waarop onze paarden heerlijk ontspannen uit de voeten kunnen, tot onze beschikking.

Dat onze aanpak werkt mag blijken uit de diverse klassieke successen die onze paarden in binnen- en buitenland hebben geboekt. Ons werkterrein beslaat heel Europa, van Zweden, Duitsland en Frankrijk tot en met ItaliŽ.

Uw kostbare draver is bij ons in vertrouwde handen. Samen met ons enthousiaste en vakkundige team zetten wij ons in om uw paard naar nationale- en internationale successen te begeleiden.

Marcel Hauber Trotting Stable b.v.

Deurze 25
9457 TA  Deurze

Telefoon : 0592 - 242 063
Mobiel     : 06 - 13 185 096